DEFINE COMPLICATED : ME YOU HUMAN.

February 20, 2013

Meja (kelas)

Hi. Lama kan tak menulis. Terlalu banyak social network ni, distraksi jugak sebenarnya. Oh, uolls, hari ini tajuk kita ialah meja. Yes, table. Dahlaa dah lama tak menulis. Tiba tiba nak cakap pasal meja kan? Okay, abaikan. Mari kita mula menulis ✏

Meja.

meja (méja) sj perkakas perabot (dibuat drpd papan, batu marmar, dll) yg berkaki, rata permukaannya dan banyak kegunaannya: ~ makan; ~ tulis; ~ bulat perundingan (perbincangan) atau cara berunding yg menggunakan meja bulat utk melambangkan bahawa para pesertanya mempunyai kedudukan atau taraf yg sama; ~ hijau Id pengadilan; ~ kopi meja kecil dan rendah yg merupakan sebahagian drpd set sofa ruang tamu yg lazimnya digunakan utk meletakkan hidangan; ~ samping = ~ sisi meja yg lebih kecil drpd meja kopi, yg merupakan sebahagian drpd set sofa ruang tamu; ~ (sisi) katil meja kecil di sisi katil, biasanya digunakan utk meletakkan telefon atau lampu tidur. (Kamus Dewan Edisi Empat)

Kalau tak nak baca, mari kita teruskan.

Meja ni kalau didefinisikan dalam aspek kehidupan, meja adalah medium orang bercinta, bergaduh, bersatu teguh, bercerai roboh dan seterusnya..

Jap. Kenapa aku terlalu formal ni. Dah jadi tak reti pulak aku nak menulis ni. Okay takpe, kita teruskan.

Oh, dan meja ini juga, tempat kita, revengeeee!!

HAHAHAHAHA.

Zaman aku sekolah dulu, (acewah bajet sungguh padahal baru tiga bulan tinggal sekolah) Meja memang tempat orang target.

Nak bertoeng guna meja, nak bergaduh guna meja, nak bergosip guna meja. Nak menangis sampai tidur pun guna meja. oh dan meja adalah antara tempat paling best nak tidur. Fuhh, kalau cikgu takde, semedang askar gugur di medan perang. Hahaha. Sirius. Tak caya? Haa teruskan membaca kay.

Dulu, aku ni stok kena jaki lah jugak. Nak bt cemana, terima hakikat okay. Suatu hari, meja aku habis kena sos cili kantin. To be specific, laci meja. Masa tu tingkatan Empat. Fuhh, tak terkejut kau bila tiba tiba kau tgk pen yang kau letak bawah meja tiba tiba berdarah. Melekit pulak tu. maka aku dengan segera telengkan kepala dan tunduk masuk ke dalam laci (sila imagine kepala aku ni kecil hahahaha) pergh.

Aku tak lah marah mana. Cuma aku sedih buku Ranap aku tulisan Fynn Jamal, yang siap ada tandatangan Kak Fynn tu, memang betul betul Ranap ke sos cili. Fulamak, sedih wehh (err sikitlaaah) maka aku dengan segeranya aku keluar kan semua buku dan mcm over reacted sikitlah masa tu. Tanya semua orang siapa nampak org bt etc.

Tapi masa tu aku dah target siapa bt. So aku mcm bt lek wat kul. (Peace)

Yang kelakar nya, aku pergi basuh meja tu, siap jemur luar kelas. Dan memandangkan kelas 4B masa tu depan tangga, orang yang lalu lalang mesti singgah tanya kenapa meja berjemur. Lepastu, sampai pn Nakimah pun bising. Sigh--

Tapikan, believe it or not, itu antara memory yang aku paling suka. Sbb ntah, aku rasa tak lengkap kalau tak kena mcm tu. Duduk asrama, mana boleh selama lamanya jadi teachers' pet. Hahhahahaha. So kul!

Dan aku rasa, ini tradisi. Hahaha. Sebab, dulu kakak aku pun orang kenakan guna meja. Bayangkan, kan kalau perempuan duduk dekat kerusi angkat baju supaya tak renyuk/kelemot/kedut/etc kan. Lepas tu, budak laki letak kapur, dekat papan bawah meja tu, (alah laci meja kayu tu kan berpapan. Haa, papan laci tu lah.) Habis kain dia kena kapur. Hahahahhaha.

Dan, dan. Adik aku pulak, meja dekat kelas dia, kakak senior sorokkan dekat mana tah. Bayangkan, dia cari satu blok meja kelas dia hilang. Hahahahaha. Sadis sadis. Bila fikir balik, kelakar betul kronologi cerita ni. Hmm

Dan oh, meja tempat bercinta? Absolutely! Alah, tak kisah lah sekolah lelaki sahaja atau perempuan sahaja atau pun sekolah campur. Mesti ada surat cintalah, mesz lah, notes lah or whatever you calls it.

Well, most of the time, semua nya start dari meja. Letak notes atas meja lah. Nak bagi chocolate atas meja, nak bagi belon nak bagi kek nak bagi apa apa lah. Ramai antara rakyat Malaysia ini yang menggunakan meja sebagai medium perhubungan.

Dan! Dan! Dan! Meja paling berguna untuk : SIMPAN FOOOOOOOOOOOOOOODDD!!! Hahahaah. Cc: Farah Nabila. Hehehe. Dan disebabkn ayah lebih suka aku spend duit untuk food berbanding benda lain, boleh dikatakan aku ni stok suka bawak food pergi kelas lah. Tapi,aku jarang la nak seludup dari kantin sebab takut kantoi dgn Mama Kim yang ohmai, kena rampas weh food kalau kantoi. Setakat air kotak tu biasalahh :D seludup dari dorm sudahhh--

Hihi:D

Ok. Dah menerawang.

Lepastu, meja ni tempat paling best nak tidur selain katil dekat dorm me rumah ke, hotel ke.. Sebab, kalau dah ngantuk sangat, mana kesah dekat mana pun tidur kan.

Oh satu lagi rahsia (ini betul betul rahsia. Jangan sebarkan)
Everytime perhimpunan, aku selalu tidur. Err bukan tidur sebenarnya. Tapj lebih kepada merehatkan mata hehehe. Kalau orang semua nyanyi lagu sekolah ke apa, aku selalu pejam mata. Sebab mata aku perlukan rehat yang cukup sebelum kelas. Selalunya, izzani yang cover belakang aku supaya aku tak jatuh. Sirius ni. Aku memang suka tidur time assembly. Kecuali dekat hall lah sebab aku suka beratur depan depan. Kalau dkt dataran memang selalu lah jugak. Oh tapi bkn tidur yang tidur tu. Tapi pejam mata yang tak gerak tu.. Okbye abaikan. Oh jangan cerita dekat org tau tabiat pelik aku ni.

Ha ha ha

Em, mari kembali ke meja.

Lagi, meja ni tempat orang berbincng, makan, borak, oh rindunyaaaaa. Okay aku dah hilang idea sbb aku punya kepala dah full dengan STF ni. Uushh. Rindu lah sehhh. Hahaha. Okay bye.

Sorry lah meleret sangat post kali ni. Dah lama tak menulis jadi tak reti pulak haa. Kaylh. Bye guys. Thanks :)

Well, here some pictures..











February 1, 2013

NowPlaying


Because what hurt the most is to keep waiting, thinking bout unwanted things


And tell them I was happy, and my heart is broken

January 29, 2013

#AAFHMN

Ramai pun tanya kejadah apa aku buat dgn kunun nak trending bagai ni. Hahaha. Sebenarnya, AAFHMN tu takdelah apa sangat pun. Cuma idea gila ni datang ketika sedang bosan tahap gaban serta dikhuatiri mudah lupa oleh partner. Maka, terbitlah FHMN. Lepas tu macam tak suka FHMN, kita tukar kepada AAFHMN setelah dipersutujui oleh beberapa org ditwitter. Oh, poyo sungguh mu ini.

#AAFHMN ni terlalu random. Macam sukati nak tulis apa pasal diriku. Haa. AAFHMN?

All About Fatihahtul Husna Md Nor :)

Done with tht.

Hmm.

Tahu kan, aku nak kerja dekat Positive Emporium tu? And guess what? Kakak tu tinggal nak interview aku je Hari selasa ni, 290113 sebab dia memang perlu pekerja. Namun begitu...First problem, aku mintak part time, dia nak full timer. Settled. Angah boleh tolong hantar everyday sbb dkt dgn tempat kerja. Second problem, ayah pulak tak bagi haaaaa. YaAllah, Tuhan je tahu betapa aku sangatlah sedih masa tu. Terus tak lalu makan. Third problem, umi dah aturkan byk kelas untuk kitaorang. Haihh. Maka, berbalik lah kepada tujuan asal mereka untuk aku dan hanan bekerja dgn mereka. Hm, bukan apa, tah laaa. Malas nak fikir. Sedih.

So, tadi textd Kak Riza tu, cakap tak boleh full time. Part time je boleh sebab part time memang every weekends. Nasib phone dia off tadi. Haih. Tolonglahh.

Semoga ada hikmah YaAllah.

Dan, tadi tengahari, umi masak dendeng, sup ketam, ketam masak lemak, burung masak lemak, tapi semua tu aku tak makan gara gara gigi sakit degil baru nak tumbuh ni. Sedih. Akibatnya, kini sedang berkeroncong. Lapar lah siaaaa.

Apa lagi, oh, haritu try belajar bt caramel dgn unggal. Sedap lah weh! Tak tipu. Lepas ni nak belajar buat chocalate cake pula. Sebenarnya, aku pernah bercita cita nak jadi tukang masak. Pastry chef. Fulamaaaak wehh. Tak ke hidup ini diwarnai dengan kemanisan. Acewah.

Cop. Asal lah tak perasan dah pukul 2 pagi. Esok ada 5hours punya ceramah tu. Damn. Kena tidur dah ni. Bye everyone. Goodnight.

January 25, 2013

She's just a girl and she's on fire

Macam Najie cakap, Truth hurts, Reality bites. Lupa. Amaran, ini cerita macam macam orang. Jangan nak perasan aku cakap pasal kau.

Yes. You may say Im a tough, Im a stronghearted person. But who knows what actually inside? Do you really know, how it feels when you try so hard, yet you still cant achieve what you want. You cant get everything that you one. Shut the hell out, my english is sucks. I know. It must be because of too much sleep during english lessons. Whatever --'


I seriously need my friends now. Yes, right now, right here. Tolonglaaaah. 


Im sorry.


That I annoys you a lot. I asked too much. Tell me now what else should I do, cause I really am stucked. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh!


Im Tired. Tired of being too emotional. Tired to care too much. Tired of myself. Do you ever, feels that?


Faham tak faham tak? 


--Orang sakit gigi memang emosi ke? Gigi baru nak tumbuh ni, harap maklum--


Abaikan. Well, maybe sebab tengah cuti kan. Dahlaa tak boleh nak kerja. Mungkin kebosanan faktor utama untuk aku menggila semula. Entahlaa. Tak fahamlaaaaah. Tak faham diri sendiri boleh tak? Gila! Orang text aku malas nak reply. Bila aku text orang tak reply, aku pulak yang emosi. Dan dengar eh. Listen! Aku sesungguhnya malas nak jaga hati orang lagi. Nak merajuk terasa ego bagai sukati lah. Pernah ke kesah hati aku ni? Argh.


Oh, dan sesungguhnya, i should be happy on the 20th. But you, and you. Habis rosak susu sebelanga. Faham tak apa maksud menghargai dan dihargai? Kau buat aku rasa segala usaha itu sia sia. Dan aku cukup benci perasaan itu. Sebab seolah olah, aku menyalahkan takdir. Tapi kenapa? Kenapa setelah semua ini, setelah semua yang aku lakukan, macam ni kau balas balik? (Cehh ayat drama. Hahahah)


Back to track. Betul kata Shisha. Lagi aku tak buat, lagi mereka ambil kesempatan. Feeing insecure? Yes you should. Tapi, kesah ke dengan semua tu? I dont think so. You act as if there's nothing happeng. Cut this crap.


And oh you. Kesah apa kau kalau aku nak sayang orang ke, nak rindu ke, nak cakap thank you ke, nak ajak keluar ke nak camwhoring ke. Peduli ah. Tak payah nak emosi sangat ego tinggi. Pergi mati lagi bagus. Bajet


Im officially done trying. If you want me in your life, you know where to find me. Until then, continue treating me like I dont exist.

Aku tunggu jawapan itu sampai kau bersedia. Sebab aku dah cukup terseksa untuk simpan sendiri. Cukup lama. Kalau sampai hati nak buat aku gila lagi, silalah. Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Aku rasa kan, aku ni dah gila lah. Aku rasa aku perlukan seorang kaunselor. Hahahahahaha.


Dan awak, kita rasa kita nak jumpa awak sangattt. Sebab kita rasa kaaan, bila jumpa awak je, hati yang dah gundah gulana ni, boleh mekar bak mawar merah. Hahahaha. Bilalah kan kita nak jalankan date kita tu.. ecehh.


Annoying pulak aku ni. Aishh. Tak fahamlahhh.


I know, this post is too harsh for everyone. This is not me. Maybe? I dont know. People judge. Sukatilah nak cakap apa. Emosi aku tengah tak stabil. Maka, inilah jadinya.


Dan, aku nak sangat tengok teater senapas tuuu. Pleaseeeeeelah somebody bring me out from this house. I need to meet new people to be normal again. I am so retarded.

January 23, 2013

A classic white, Yellow and Pink

ISA AND QURAISYA | ASA AND AMMAR








No one can ever replace them. ThankYou Allah for giving us this opportunity. Alhamdulillah everything went well haritu. The pelamin, walkway, photobooth, everything, was awesome! All made by @whatalovelywedding and team which is, my family. And oh yes, i really love my outfit. Yellow is soooo my feveret bro. Hmm, nothing much to say. oh, thank you untuk semua yang hadir dan menjayakan majlis. Thankyouu :)

January 4, 2013

Tengku Nor Izzah Tengku Mansor


#Throwback












Because I miss my friend here:)
To spend time with her again se-selalu macam last two years. Kan Izzah kann?

Hehehe :D



2011
  1. Tidur dekat common room sekerap mungkin dan weekends macam hari wajib. Choii
  2. Study dan stayup lewat malam dekat commonroom/studyroom
  3. Basuh baju saeng lepastu sanggup jemur dekat ampaian blok c yang kena keluar block bagai tu
  4. Buat semuaorang terkejut tgk ada orang tidur dkt common room
  5. Stay dekat kelas lamalama sampai petang buat homework
  6. Breakfast, lunch, dinner, sahur, qiam, terawih semua saeng.
  7. Sanggup turun dining hall walaupun dah lambat sebab kau nak tahu rasa ikan keli macam mana bila dining hall tibatiba masak ikankeli (dan sekarang semua gilakannya)
  8. Pergi extraclasses yang formmate buat waktu diagnostik saeng
  9. Hehehe. Sembang kencang mengenai orang yang kita sayang. *uhukuhuk*
  10. Dan menimbulkan pelbagai kontroversi kepada ramai pihak dengan keakraban kita. Hahahahah. Choii


2012
  1. Duduk saeng everytime kelas Add walaupun tak sama kelas
  2. Fly dorm
  3. BerayaHaji saeng
  4. Berkelas saeng (macam peliks bunyinya. Abaikan)
  5. Oh, dan twitter selepas spm. Ehh?!
  6. Dan, mencapai impian kita untuk menjadi Ketua Kelas bagi kelas masingmasing. Yeayyyyy!!

Dan lain lain yang cukup sekadar rahsia. HAHAHAHHAHAH

Yeah. Kita mungkin tak kenal lama. Tapi, bukan itu yang diukur ntuk persahabatan kan? ecehh. Tapi betul apa. Yang penting kenal isi hati, perangai, minat dan etc bukannya berapa lama kenal ye dakk?

Well Izzah. Kita dah tunaikan janji. Untuk buat post pasal awak hehehehe. Okaylahhh. Nanti cerita lagi uolls. Bye Izzah. Turun KL jangan tak habaq macam haritu ehh. Marah ni marah ni. Hahahahaha. TakeCare.

Love, Unaaaaa :)

December 25, 2012

Pusings


Bukan senang untuk diterima,
Dan bukan senang untuk menerima.
Semula.

Untuk itu, aku sedih.
Breathe in, breathe out.

As everyone knows, aku jenis yang tak ramai kawan lelaki. Atas reason aku sekolah perempuan dari kecil sampailah besar. Tapi, aku senang kamceng dengan diaorang atas reason yang aku pun tak pasti. Orang kata, mungkin sebab aku perangai macam lelaki kott. Gaya aku, cara aku cakap, tah. People judge kan? Dan atas sebab sebab itu, ramai antara mereka yang panggil aku Taiko, Gangster. Majoritinya menggelarkan aku sebegitu. Dan aku tak kesah. Tak pernah pun kesah. Sebab lagipun, PakYem pun label aku Gangster dulu. Choii.

Label je. Aku tak gangster okaay -..-

And, ada this one guy yang aku kenal. Baik. Boleh masuk laa dengan aku. And suddenly, tengahari tadi call aku ngamuk, marah, tanya aku borak apa dgn gfriend dia. Nasib masa tu azan. So, aku suruh dia hold dulu.

Okay, gfriend dia yang mengaku dkt aku bahawa dia adalah cousin ThatGuy text aku the night before. Borak apetah kitaorang. Budaktu mcm baik je. Gebang cakap dia rapat gila dgn ThatGuy sampai habis semua kawan ThatGuy dia kenal. Dia tahu everything pasal aku. Cuma tak pernah tgk muka je.

Yeah. ThatGirl was ThatGuy's gfriend.

Lepas tu gaduh habis aku pulak yang kena marah dgn ThatGuy. Nak putus kawan laa bagai. Whatta -.- Manalah aku tahu. #MangsaKeadaan

Hello. Ingat aku hadap ke boyfriend orang? Sorry sikit. Aku tahu lah jaga diri sendiri. Takdelah terdesak mana nak boyfriend orang. Lagipun, diaorang tu dah empat tahun couple pepandai ah jaga diri masing masing. Ni nak jealous jealous bagai. Sampai curi nombor aku dkt phone ThatGuy. Tadelah, aku bengang lah sebab budak perempuan tu text aku, aku gaduh pulak haa dgn kwn aku. Faham tak rasa apa?

Aku pun tak faham apa motif aku tulis dkt blog. Tapi takpelah, dahtulis pun kann. Haihh, aku bukan apa, aku matimati percaya ThatGirl was ThatGuy's cousin rapat (kununs) Sebab dia macam yakin gila dia cerita dkt aku mcm mcm. Siot ah kena tipu.

Tapi, nasib dah settle diaorang tu. Aku je haa dah putus kawan bagai lah apa lah. Haish. Takfaham aku. Tak suka betul jadi orang ketiga. Taknak pun jadi. Hello! Sorry sikit (.....')

Tahlah. Sukatilah. Salah tiga tiga pun sekarang ini. Yang penting diaorang dah baik. Tapi apa apa pun, aku minta maaf sangatlaaa sebab merosakkan rumah tangga orang. Ptuihh.

Dahlaa. Mengants, selamat malam duniaaaaa:)

December 20, 2012

JB009K147

Hello People :)
Now, I present to you, Bestfriend :)









Hai Tuan Afif :)

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! Hahahah. See dah cakap. I am so proud of you Afif. Afif boleh dapat straight. Afif boleh buat Mama Ayah KakLong Muhammad Ammar semua bangga. Buat Husna bangga pun. Tak siasia kan menangis siang malam, kena marah dengan cikgu, Bonda apa semua. Kelas pagi petang. Semuanya dah terbalas sekarang. And I did nothing. Setakat ajarkan Mathematics and bagi katakata semangat, semua orang pun boleh. Yang penting, Afif sendiri dan cikgucikgu punya usaha. No, bukan my baju kurung yang beri luck ke hape. And Im Sorry, mama tibatiba tak bagi Afif ajak Husna ambil result. Tapi, better celebrate it with your friends and family pun kan. And, Semua itu Afif punya usaha, and you deserve the As'. And lagipun, setakat banner separuh meter, tiada apa makna kalau tak belajar betul betul sebelum tu kan?

Haaa, sekarang dah boleh buktikan dekat semua orang Kelas tu tiada makna apa apa. Semua orang pun boleh berjaya kalau nak. And lepas ni, dah masuk 4F, belajar betul betul. Yeah, memang. Memang Afif tak dapat masuk 4T seperti yang dihasratkan dengan kuat itu. Tapi, takpe. Form 4 ni jauh beza dengan Lower form. Kena pandai pilih kawan, kena suka cikgu, tempat duduk dekat kelas, deskmate, dormmate, bedmate, semua tu main peranan penting. Wardens. Haa warden tu kena hati hati sikit. Choii. Maka, berhatihatilah ketika memandu :P

And, Thankyou for everything. TerimaKasih untuk tiga tahun yang cukup singkat. Singkat ke? Lama kott ._. Thankyou for all the tears, loves, care, meszs, everything. I may not be good for you. Tak baik pun. Tapi, I know, that both of us did our very best to make each other happy though you have to face through banyak benda kaan?

Sorrylah, Husna kan wanted. Remember? Hahaha. I was joking Silly. Tapyh tarik muka-.-

Hm,hm, what else to say? Oh, thankyou teman menonton haritu :) Thankyou for the texts, calls, and etcetra. The watch, ada masa Husna pulang balik eh. Oh, Thankyou for being my Bestfriend. And believe me, you're more then that :)










Congratulation Tuan Afif Nadhirah Tuan Azza Afif !
Goodluck for next year :D










Haaa. Cukup panjang tak? Hehe. Panjang lah bagai :/
Last but not least, takecare Bestfriend. ILoveYou.

December 19, 2012

Kerana Hari Ini Hari Bahagia Kita

#1


Dah tahu dah you yang mana satu! 
Hahahah. Yang mana yang mana?! 
Yang baju belang2..comel2. Hehe cunananannana 
Hahahahah. Okay ni kelakar. Yeah. Betulbetul :D 
Hahah okay da dpt dah! Hehe sorry lmbttt hehe 
Hahaha. Takpe. Asal dah tahuu. Hahaha. Sekarang rasa nak melonjak gembira. Hehs 
Haha ala jgnla smpai cmtu haha 
Wajib ah ek sai ted bro. Feveret kot. 
Elehleh2.. dan2 faveret. Haha :p 
Takcaya dahh :P hahaha 
Haha yela ok2 pecayeee :p 
Haaa tahu pun. Eh, jadi buat restage? 
InsyaAllah jadi, cuma tengah mencari masa yang sesuai. Hehehe...maybe next year kot.. 
Oh great! Tahu tak Tahu tak. Orang buat design Ramleefestasi. Takdelah design apa pun. Mcm tulis Ramleefestasi gitu.Haa. Nampak tak rupa peminat setia tuuu. Hahhaha 
Hahah yeke? Nak tengooookkkkk!! 
Hahahah. Kejapkejap. Tapi freehandlah Nama pun budak sekolah. Tak reti photoshop. 
Hahah xpe! Nk tgk gak! Hehe terima kasih tau.. :)


Petang tadi, Abang Ramleefestasi text kitaa. Tibatiba. Siapa je tak terkezuts dan excited?

*seperti yang tertera di atas*

Waktu malam after teater tu, dia text ckp orang panggil dia Chip. "Yang paling besar. Haha yg berlakon lemak bergetar tu... " Haha. Comel laaaah abang ni :P Tak rasa ke?

Yeah. I am so fanatic dengan teater ini. I know I know -.- Tapi, peduli apa orang nak cakap kaan. Kerana Ramleefestasi telah berjaya membawa saya ke arah dunia teater. Props mereka hanyalah kerusi, bag, and apetah lagi. Tapi tak banyak. Baju cuma shirt putih dan kain merah. Tapi they managed to act dengan bagusnyaa. Seriously. Teater ini adalah keluaran ProjekBB dan RevolutionStage dibawah projek #Bangkit. Ada 5 teater sebenarnya yang #Bangkit hasilkan. Cuma yang lain tak sempat aku tonton. Tepuk Amai Amai macam menarik :)

*sila google #Bangkit*

And, abang abang dan kakak kakak Ramleefestasi suka karya kita. Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Terharu okay :')

*uploaded at Twitter and Instagram*

Oh, silalah tengok video mereka di Youtube yang kita dah upload sebelum ini. Kelakar kaaan. Gilaa comel masing masing. Seriously. Sedap gila suara Kirin tu. Macam gaya Awie. Tak rasa ke?





















Kerana Ramleefestasi Adalah Teater Pertama Saya.
12 Sketsa 4 PengarahBaru 1 Lagenda.
#Ramleefestasi